Musiikki on osa kaikkea

Musiikki on osa kaikkea – kuulostaako liioittelulta? Ei nyt sentään! Se on kaikkea muuta! Musiikki on niin iso osa elämäämme, että siltä on peräti mahdotonta välttyä kokonaan! Etkö usko? Kokeilepa elää yksi kokonainen päivä niin, ettet kuule yhtään musiikkia? Mahdotontako? Todennäköisesti kyllä. Musiikkia tulee vastaan lähes tulkoon joka paikassa, ja saatat olla jopa yllättynyt, kun tajuat kuinka suurta osaa elämässäsi musiikki näytteleekään. Ai miten niin muka? Anna kun annamme sinulle muutaman esimerkin tukeaksemme ehkä hurjaltakin kuulostavaa väitettämme!

Musiikki arjessa

Musiikki on läsnä ihan jokaisen arjessa – sinun ei edes tarvitse olla ammattitason laulaja tai kitaristi! Katso vaikka – heti ensi töiksesi starttaat varmasti aamulla autosi lähteäksesi töihin, ja niin käynnistyy myöskin autosi radio. Tältä ei välty edes suosimalla paikallisliikennettä, sillä vaikka käyttäisit työmatkaasi bussia, soi radio sielläkin varmasti iloisesti koko matkan ajan. Ja jos radiolutkutus ei kiinnosta, saatat suojautua siltä omilla kuulokkeilla, ja kas, jälleen kerran omalla musiikillasi. Et siis ole päässyt päivässäsi kunnolla alkuunkaan, kun olet saanut jo oman osasi musiikkitarjonnasta. Mitä seuraavaksi? Pääset toimistolle, ja jo odotustilassa soi hilpeä musiikki. Työpäivä voi alkaa! Päivän aikana tulet kuulemaan arjessasi musiikkia vielä monen monta kertaa: kotimatkalla, kaupassa ja jopa kadulla! Huh huh!

Musiikki pelien maailmassa

Musiikki ei myöskään rajoitu vain oikeaan maailmaan, vaan on myös pelimaailmassa peräti suurin tehokeino pelaamisen tueksi. Kuvittele vaikka täysin mykkä peli – kamala ajatus, eikö? Musiikilla voidaan asettaa pelaaja monenlaisiin tunnelmiin aina jännittävästä ja odottavasta surulliseen ja pelokkaaseen tai iloiseen ja riemukkaaseen. Musiikissa on voimaa, ja pelit ovat todellakin konkreettinen keino osoittaa tämä fakta todeksi! Voidaankin sanoa, että Musiikki pelien maailmassa on tärkeä osa pelejä ja niiden tunnelmaa!

Musiikki harrastuksissa

Musiikki on oiva harrastus, ja vähintäänkin osa oikeastaan ihan kaikkia harrastuksia. Mieti vaikka: menet salille ja kuuntelet nappikuulokkeista musiikkia. Menet kutomaan ja radio on auki taustalla. Menet maalaamaan ja kuuntelet taustalla rentouttavia luontoääniä. Menet kauneussalonkiin, ja tropiikin äänet soivat taustalla. Kas kummaa, että musiikkia onkin kaikkialla. Uskotko nyt, ettet voi välttyä musiikilta – et edes vaikka haluaisit?